طرز کیک ساده
طرز کیک ساده
طرز تهیه کیک وانیلی به روش قنادی و با طعمی بی نظیر کیک وانیلی از کیک های ساده و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان کیک

طرز تهیه کیک وانیلی به روش قنادی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان رول شکلاتی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان رول شکلاتی نان رول شکلاتی یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که می توانیم از آن برای …
طرز تهیه برشتوک نخودچی دو رنگ با طعمی بی نظیر
طرز تهیه برشتوک برشتوک یکی از انواع شیرینی های سنتی و بسیار ساده ایرانی است که در طعم های متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه نان بابکا با بافت پنبه ای و طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان بابکا نان بابکا یکی از انواع نان های حجیم و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست …
طرز تهیه کیک وانیلی
کیک وانیلی از کیک های ساده و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان کیک پایه هم استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک وانیلی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با پف زیاد و طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک وانیلی
مرحله اول
برای تهیه کیک وانیلی خوشمزه ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپز خانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم مواد با دمای محیط به طور کامل هماهنگ شوند.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ به دمای محیط رسیده را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود.
مرحله سوم
حالا ابتدا روغن مایع، سپس شیر را به ترتیب به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم، سپس مجددا با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه در حد ترکیب شدن مخلوط می کنیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم.
طرز تهیه کیک هویج ساده به روش خانگی و طعمی بی نظیر
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر درون کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و ۲ مرتبه الک می کنیم، سپس مجددا درون الک می ریزیم و طی ۳ مرحله روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مایه کیک وانیلی را با لیسک به صورت دورانی و چرخشی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود.
مرحله ششم
در این مرحله یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس کف قالب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود.
طرز تهیه کیک زعفرانی به روش قنادی و با طعمی بی نظیر
مرحله هفتم
حالا در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد. پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله خلال دندان یا سیخ چوبی را درون کیک فرو می بریم، سپس خارج می کنیم، در صورتی که چیزی به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس آن را از فر خارج می کنیم.
مرحله نهم
در نهایت اجازه می دهیم کیک در دمای محیط به طور کامل خنک شود، سپس از قالب خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر برای تزئین مقداری پودر قند درون الک می ریزیم، سپس روی کیک الک می کنیم. نوش جان.
طرز تهیه کیک ساده وانیلی خانگی خوشمزه و با پف زیاد
کیک ساده یا کیک عصرانه پر کاربرد و پر طرفدار است. کسانیکه علاقه مند هستند کیک را در خانه درست کنند و از کیفیت آن مطمئن باشند کیک را در منزل درست می کنند. حتی اگر حرفه ای نیستید هم با رعایت چند نکته کوچک می توانید این کیک ساده و خوشمزه را آموزش ببینید طبخ کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه کیک ساده وانیلی خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای کیک ساده
دستور پخت کیک ساده
طرز تهیه کیک ساده وانیلی
ابتدا داخل ظرف مناسبی تخم مرغ ها را ریخته شکر، وانیل و پوست پرتقال را به آن افزوده و با دور تند همزن به مدت ۷ دقیقه می زنیم تا حجم مواد دو برابر شده و کرمی کشدار به وجود آید.
مرحله دوم تهیه کیک ساده
شیر و روغن را به مایه تخم مرغی اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن با همزن می زنیم.
مرحله سوم تهیه کیک ساده
در این مرحله آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک می کنیم و با لیسک مواد را آرام و دورانی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم کیک ساده خانگی با پف زیاد
حالا داخل قالب مخصوص کیک را با کره یا روغن چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. حالا مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد می پزیم. وقتی روی کیک طلایی شد با خلال چوبی آن را تست می کنیم و در صورتی که چیزی به خلال نچسبید کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود و با میوه های فصل یا پودر قند تزیین می کنیم.