درمان خون در ادرار


درمان خون در ادرار

ادرار خونی ؛ علل، علائم و راه‌های درمان تا دیر نشده علائمتو بگو، پزشکتو بگم: تا دیر نشده علائمت رو به متخصص گوش، حلق و بینی بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر تا دیر نشده علائمت رو به کارشناس روانشناس بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر حلق و دهان، دروازۀ بدن هستن. وجود مشکل در اونها برای […]


درمان خون در ادرار

ادرار خونی ؛ علل، علائم و راه‌های درمان

تا دیر نشده علائمتو بگو، پزشکتو بگم:

تا دیر نشده علائمت رو به متخصص گوش، حلق و بینی بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر

تا دیر نشده علائمت رو به کارشناس روانشناس بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر

حلق و دهان، دروازۀ بدن هستن. وجود مشکل در اونها برای بقیۀ اندام‌ها هم مشکل ایجاد می‌کنه. تا دیر نشده علائمت رو به متخصص گوش، حلق و بینی بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر​

وجود خون در ادرار می تواند زنگ خطری برای سلامتی باشد. اگر چه ادرار خونی یا هماچوری در بسیاری از موارد بی خطر است، اما گاهی مواقع می‌تواند علامت یک بیماری بسیار جدی نیز باشد.

ادرار خونی را هماچوری ماکروسکوپی، گروس یا G oss نیز می نامند. ادرار خونی که فقط در زیر میکروسکوپ قابل رویت باشد را هماچوری میکروسکوپی می گویند. این عارضه زمانی تشخیص داده می‌شود که پزشک ادرار فرد را مورد آزمایش قرار می دهد. در هر صورت، تعیین علت خونریزی بسیار مهم است. درمان این حالت به عامل بوجود آورنده آن بستگی دارد.

بهتر است بخوانید: لیست علائم و نشانه های کرونا

علائم ادرار خونی

هماچوری گروس منجر به صورتی، قرمز و یا کولا مانند شدن رنگ ادرار می شود. این اتفاق به دلیل حضور گلبول های قرمز در ادرار رخ می دهد. مقدار اندکی از خون می تواند باعث قرمز شدن ادرار شود. در این حالت معمولا فرد دچار درد نمی شود مگر اینکه لخته های خونی دفع کند. ادرار خونی معمولا بدون علائم و نشانه خاصی اتفاق می افتد.

چه زمانی مراجعه به پزشک اورولوژیست ضروری است؟

بهتر است به محض این که متوجه وجود خون در ادرار شدید با پزشک خود ملاقات کنید. برخی داروها نظیر Ex-lax (مسهل کننده) و برخی مواد غذایی خاص نظیر چغندر قرمز، ریواس و توت قرمز نیز می توانند باعث قرمز شدن رنگ ادرار شوند.

تغییر رنگ ادرار در اثر مصرف برخی داروها، مواد غذایی خاص و یا ورزش، به احتمال زیاد در عرض چند روز از بین خواهد رفت. ادرار خونی ظاهر متفاوتی دارد اما ممکن است نتوانید آن را به خوبی توصیف کنید. در این حالت بهترین کار این است که بلافاصله پس از تغییر رنگ ادرار با پزشک خود ملاقات کنید.

علل ادرار خونی یا هماچوری

در هماچوری کلیه‌ها یا دیگر بخش های مجاری ادراری به گلبول های قرمز اجازه می دهند که به ادرار نشت پیدا کنند. عوامل مختلفی می توانند باعث این نشت شوند. از جمله این عوامل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مطب پزشک کلیه و مجاری ادراری (اورولوژی) مورد نظرتان را آنلاین رزرو کنید

همچنین بخوانید: آشنایی کامل با سرطان پروستات

مشاورۀ آنلاین با دکتر کلیه و مجاری ادراری(اورولوژی) مورد نظرتان را رزرو کنید

چه عواملی سبب تشدید علائم هماچوری می‌شود؟

تقریبا تمام افراد و از جمله کودکان و نوجوانان می توانند دچار هماچوری شوند. عواملی که باعث افزایش احتمال ابتلا به این عارضه می شوند، عبارتند از:

تشخیص ادرار خونی یا هماچوری

آزمایش‌ها و معاینات در تشخیص علت هماچوری نقش کلیدی دارند. این آزمایش‌ها معمولا شامل موارد زیر هستند:

آزمایش (خون، ادرار، مدفوع) خود را در محل انجام دهید

همچنین بخوانید: آنالیز ادرار چیست؟

درمان ادرار خونی یا هماچوری

درمان ممکن است، بسته به علت ادرار خونی، شامل استفاده از آنتی بیوتیک‌ها برای درمان عفونت ادراری، داروهای کاهش دهنده حجم پروستات و یا استفاده از امواج برای شکستن سنگ های مثانه و کلیه باشد.

در برخی موارد نیز هیچ درمان خاصی مورد نیاز نیست. نکته مهم این است که فرد باید پس از درمان مجددا به پزشک متخصص کلیه خود مراجعه کند و از عدم تداوم هماچوری اطمینان حاصل نماید.

به احتمال زیاد بیماران در ابتدا به پزشک خانواده یا درمانگر اولیه مراجعه می کنند و آنها بیماران را در صورت نیاز به اورولوژیست ارجاع می دهند. در اینجا به تعدادی از نکاتی که به آماده سازی بیمار برای ملاقات با پزشک کمک می کنند اشاره شده است.

فوری مشاوره بگیریدمشاورۀ فوریِ آنلاین را همین الان دریافت کنید. رزرو مشاورۀ فوری

فوری مشاوره بگیرید

به عنوان بیمار چه اقداماتی می توانید انجام دهید؟

بهتر است قبل از ملاقات فهرستی از موارد زیر تهیه کنید:

شما عزیزان برای کسب اطلاعات در مورد علائم ادرار خونی یا هماچوری و نحوه درمان آن می‌توانید از راهنمایی‌های پزشکان متخصص اورولوژی استفاده کنید. البته برای دریافت این راهنمایی‌ها لزومی ندارد صبر کنید تا در زمان ممکن مراقبت‌های درمانی مورد نیاز خود را به دست آورید. می‌توانید آن را در یک چشم بر هم زدن به صورت آنلاین از طریق درمانکده انجام دهید.

تیم درمانکده پس از بررسی نیازهای بیماران مختلف و پزشکان، امکان نوبت دهی از بهترین پزشکان متخصص اورولوژی را در سایت خود فراهم کرده است. برای انتخاب پزشک مورد نظر خود بدون نیاز به مراجعه حضوری و تماس با مطب، می‌توانید برای دریافت نوبت به لیست بهترین پزشکان  مراجعه کرده و با توجه به اولین نوبت خالی پزشک، نظرات بیماران، تلفن مطب و آدرس مطب، نوبت خود را به صورت آنلاین رزرو کنید.

اگر نمی دانید که به کدام پزشک باید مراجعه کنید، راهنمای تخصص های پزشکی به کار شما می آید.

sibwp_fo m id=5

 ۸,۴۹۸ بازدید,  ۲۰۰ بازدید

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز ۳.۸ ۵. تعداد رای‌ها ۳۳

هنوز امتیازی ثبت نشده

۳ پاسخ

منم دوروز ادرارم خون،ازمایش دادم گفته سنگ کلیه نداری،معدم میسوزه،باید ویکار کنم

من یک مرد ۵۲ساله ام و چندین سال ادرار خونی همرا با لخته و درد دلرم این ازمایشات را انجام دادم و گفتند مشکلی کلیه و مثانه نداری یعنی از کجاست؟

مقاله مفیدی بود

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه *

نام

ایمیل

P ocessi g…

You migh have lef o e of he fields bla k, o be pos i g oo quickly

Tha ks fo you comme . We app ecia e you espo se.

Please wai a while befo e pos i g you ex comme

درمان خون در ادرار